{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
07. Ožujak 2020. 07:24

Škola filma u K.Š. Đalskog

U četvrtak je u osnovnoj školi Ksavera Šandora Đalskog u Donjoj Zelini započela besplatna filmska radionica namijenjena djeci i mladima. Riječ je o četverodnevnoj intenzivnoj radionici izrade dokumentarnog i eksperimentalnog filma u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina i Diversions International Short Film Festivala koji su u našem Gradu organizirali već nekoliko filmskih radionica. Voditelja radionice Tomu Zidića znamo kao jednog od začetnika zelinskog festivala Kratki na brzinu, koji je prošle godine održan po peti puta. Uz Tomu radionicu vodi i Mikele Bulešić, filmski radnik iz Pule – filmskog festivalskog grada. Koliko je bilo veliko zanimanje za radionicu najbolje govori podatak kako se je umjesto predviđenih 8 učenika viših razreda Donjo Zelinske škole za radionicu prijavilo njih 18. Prvog dana radionice mali su filmaši uz puno kreativnosti razvijali svoje ideje koje su urodile s tri scenarija. Te radili planove za njihova snimanja i montaže. Filmove će snimat i montirat kroz subotu i nedjelju, a završeni filmovi prigodno će se, uz dodjelu diploma, prikazati u nedjelju 8. ožujka poslijepodne u dvorani Kraluš u Svetom Ivanu Zelini. O točnom termu projekcije organizatori će obavijestiti naknadno. (RB, foto RB)

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori