{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
11. Travanj 2021. 18:30

Glazbeno-edukacijski centar

Sveti Ivan Zelina dobiva glazbeno-edukacijski centar, a ovim projektom ujedno se rješava dugogodišnji problem zgrade starog suda. Evo što o svemu ovome kaže gradonačelnik Košćec:

“Ovo je novi glazbeno edukacijski centar koji ćemo graditi na mjestu sadašnje zgrade starog suda. Projekt pripremamo na način da osiguramo EU sufinanciranje, što je najbolje rješenje za stare zgrade koje su pod konzervatorskom zaštitom, a čija obnova i prenamjena nije komercijalno isplativa. Za projekt koji vam prikazujemo dobili smo već i pisanu suglasnost konzervatora.

Posebno me veseli što ćemo na ovaj način povećati kapacitete za glazbenu školu, koju smo pokrenuli prije dvije godine, a cilj nam je da značajno povećamo broj polaznika i programe, jer Sveti Ivan Zelina ima bogatu tradiciju i veliki broj poznatih i nagrađenih glazbenika.

Na ovaj način rješavamo i obnovu centra grada. Obnovljene su već zgrade Gradske uprave i Pučkog otvorenog učilišta. Pokrenuli smo i program sufinanciranja pročelja na koji se javljaju vlasnici zgrada, uskoro ćemo vam objaviti rješenje za tzv. tržnicu i sve to će uz rotor, novu javnu garažu i uređenje ulica dati novi ljepši i funkcionalniji izgled našem gradu.

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori