{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
22. Lipanj 2020. 13:39

Vlast je slast

Zelinsko amatersko kazalište ZAmKa održalo je sinoć premijeru svoje nove predstava “Vlast je slast”. Komedija je to Štefice Fanjek koja kroz duhovite scenske zaplete progovara o strastima, uzbuđenjima i razočaranjima koje politika unosi u bračni i društveni život.

Kad sveučilišni profesor Igor Muček odbije prijedlog svoje žene Katice da se politički aktivira, ona preuzima inicijativu i sama krene u borbu za vlast. Dok je Igor na službenom putu, Katica kreće u akciju zajedno sa svojom prijateljicom Martom koja u tome vidi priliku za unovčiti svoje usluge. Katica se zanese u svom naumu, te pada u niz komičnih situacija, a svekrva je upozorava da bi svojim lošim odlukama mogla završiti i političku i obiteljsku karijeru. Svoje uloge izvrsno su uprizorili Vesna Bičak-Dananić, Krunoslav Hublin, Danica Bejuk, Dragica Dijanić, Ana-Marija Posavec, Mario Dukarić i Zdravko Munđak.

Sljedeća izvedba je u utorak 23.06.2020. u 20 sati ( dvorana “Kraluš”, Sv. Ivan Zelina.) Iz POU Sveti Ivan Zelina mole sve koji su kupili karte u 3. mjesecu da se jave u učilište kako bi podigli nove karte, jer zbog socijalne distance raspored sjedenja neće biti isti. Tko nije u prilici doći po karte može nazvati i rezervirati na broj 2059-062, te će prije predstave zamijeniti karte. Raspored novih izvedbi bit će poznat naknadno.

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori