{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
02. Studeni 2020. 09:13

LVC Zelina – aplikacija za volontere i organizatore volontiranja

LVC Zelina je aplikacija koja pruža široku bazu podataka volontera i volonterskih aktivnosti, a omogućava i brzi pristup sustavu s mobilnih uređaja. Aplikacija je namijenjena korisnicima kako bi bili “uvijek dostupni i obaviješteni” o aktualnim volonterskim aktivnostima i akcijama na području grada Svetog Ivana Zeline. Korisnici aplikacije mogu biti volonteri i organizatori volontiranja.

Ako se korisnik u sustav prijavljuje kao volonter imat će mogućnost pregleda svih volonterskih aktivnosti, mogućnost prijave i sudjelovanja u volonterskim akcijama i aktivnostima, kao i pregled svih volonterskih akcija u kojima je sudjelovao uz pregled broja ostvarenih volonterskih sati.

Ako se korisnik u sustav prijavljuje kao organizator volontiranja imat će mogućnost prijave volonterskih aktivnosti ili akcija koje planira provoditi, slati obavijesti i oglase volonterima te evidentirati izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima.

Aplikacija na jednom mjestu nudi najvažnije informacije za volontere i organizatore volontiranja na području Svetog Ivana Zeline. Besplatna je i jednostavna za korištenje uz brz pristup i mogućnost primanja push obavijesti bez potrebe za stalnim osvježavanjem. Potrebno ju je samo instalirati na Android ili iOS uređaj i registrirati se u nekoliko jednostavnih koraka.

Više informacija o aplikaciji potražite na:  https://lvc.zelina.hr/

Izrada aplikacije financirana je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu projekta „Volontirajmo zajedno“.

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori