{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
04. Rujan 2020. 16:46

Otvorenje prodajnog centra Kosilice Kralj

Demonstracija rada kosilice upravljana daljinski, pametnog robota koji samostalno podšišava travnjak, prvorazrednih škara i pila za obrezivanje voćaka privukli su najviše zanimanja na jučerašnjem otvorenju prodajnog centra Kralj kosilica u Obrežu Zelinskom. U dobro opremljenom prodajno -izložbenom prostoru već jučer se je moglo kupiti po akcijskim cijenama ponešto iz cjelokupnog asortimana Husqvarna grupe najvećeg svjetskog proizvođača opreme za rad na otvorenom: motornih pila, šišača trave, čistača šikare, kosilica i vrtnih traktora, koja je i europski lider u proizvodima za njegu i hidrataciju vrta. Uz Husqvarnine proizvode u prodajnom centru Kosilice Kralj nude proizvode i drugih renomiranih proizvođača namijenjenih  amaterima i profesionalcima, poput proizvoda AS motora, Ciffarellia, Silkya, Aspena i Okatsunenea. Od vlasnika prodajnog centra Matije Kralja saznali smo kako je u prodajnom centru  Kosilice Kralj imaju organizirani servis za proizvode koje nude, a u programu je i usluga održavanja travnjaka.

 

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori