{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
24. Studeni 2020. 10:49

SPAR će zaposliti 20 djelatnika

SPAR Hrvatska poslao nam je odgovore na pitanja u kojima smo tražili više informacija o gradnji nove trgovine u Svetom Ivanu Zelini. Njihove odgovore prenosimo u nastavku:
“SPAR Hrvatska gradi novi SPAR supermarket u Svetom Ivanu Zelini u vrijednosti investicije veće od 33 milijuna kuna. Trgovina će se prostirati na 700m2 te će imati 60 parkirnih mjesta za svoje kupce.
Za gradnju novog prodajnog prostora SPAR je angažirao hrvatskog izvođača radova, a pri gradnji i opremanju trgovine vodite će se računa o najvišim standardima energetske održivosti i odgovornosti prema okolišu. U novoj SPAR trgovini bit će zaposleno dvadesetak djelatnika.” [PD; Foto: SPAR Hrvatska]

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori