{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
27. Rujan 2019. 10:03

Biciklistička utrka CRO Race i ove godine prolazi kroz Zelinu

Sveti Ivan Zelina bit će i ove godine na etapi biciklističke utrke CRO Race. Prolazak biciklista kroz Zelinu očekuje se posljednjeg dana u nedjelju 6. listopada oko 13:40 sati.

U periodu od 1. do 6. listopada održat će se peta međunarodna biciklistička utrka CRO Race koja se proteklih godina održavala pod imenom Tour of Croatia.

Šesta, ujedno i finalna etapa utrke, koja prolazi kroz Zelinu, započinje u nedjelju, 6. listopada u Svetoj Nedelji oko 11:05 sati, a završava na Trgu svetog Marka u Zagrebu oko 14:40 sati.

Glavni cilj utrke je promocija Hrvatske kao turističke destinacije, stoga utrka prolazi kroz nekoliko najljepših hrvatskih gradova i četrnaest nacionalnih parkova, a da je grad Sveti Ivan Zelina prepoznat kao jedan od tih gradova govori činjenica da je svih pet godina održavanja, dio ove svjetski poznate utrke.

Utrku će prenositi 180 televizijskih kuća diljem svijeta, stoga iz Grada Svetog Ivana Zeline pozivaju sve sugrađane da izađu na ulice te zajedno dočekaju i pozdrave bicikliste prilikom prolaska kroz Sveti Ivan Zelinu. [PD]

 

Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori