{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
28. Listopad 2019. 18:07

Stolnoteniski turnir u Psarjevu Gornjem

Posljednje subote u listopadu U Psarjevu Gornjem održan je 2. stolnoteniski turnir u organizaciji DVD Psarjevo Gornje i grupe mladih entuzijasta – svi redom zaljubljenici u igru s celuloidnom lopticom. Za dobro druženje i sportski duh brinuo je organizacijski odbor: Ivan Jonak, Stjepan Čubek, Marijan Dananić, Miro Kukovačec, zvonimir Škrlec, Branko Karlić Marijo Purgar i kuhar Mario Pecak.  Na turnir se je prijavilo 38 natjecatelja. Najstariji natjecatelj rođen je 1955. a najmlađi  2015. godine, natjecala se je i jedna dama- Nina Kavić. Igralo se je sistemom dvostruke eliminacije na tri stola. Kotizacija je bila 50 kn, a cuga po prihvatljivim cijenama. Od ostvarene zarade  postaviti će se ping- pong stol na dječjem igralištu. Sa zaradom na prvom turniru kupljen je stol za DVD Velika gora. Prva tri  mjesta osvojili su: Ivan Kardum, Đuro Kozulić i Goran Sušec.  Nagrada za I. mjesto  pehar, večera u Ljubekovom Gaju i vaučer u iznosu od 300 kn, za II. mjesto  pehar i večera u piceriji Dalas, a za III. pehar i reket. Sponzori turnira su bili: Ljubekov gaj, tvrtka Lovrenčić, picerija Dalas, Metal elektro, Franjić teks, Hidropneumatika, Alu pal i Lasserberger knauf. Za večeru- grah pobrinuo se kuhar Mario Pecak, a sponzor tvrtka Franjić teks iz Zagreba, opremila je sve učesnike turnira prigodnim majicama. (RB,  foto: L. J. i RB)  

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori