{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
31. Prosinac 2019. 12:50

Turnir 8 kafića prikupio 16.000 kuna za Udrugu Srce

Na ovogodišnjem humanitarnom malonogometnom turniru osam zelinskih kafića u organizaciji caffe bara Carpe Diem i IGGI bara, prikupljeno je za udrugu Srce rekordnih 16.000 kuna od čega 11 tisuća organizatori, učesnici turnira i posjetitelji, a 5 tisuća donirao je Marko Pajač igrač CFK Genoe. Na turniru su sudjelovale ekipe:

CB CARPE DIEM I IGGI BAR

CB DIONIZ

CB PLAC

CB FARAON

PODROOM BAR

KLET HRUPEC

CB PETICA

LONG ISLAND BAR 

Pobjednik turnira je CB DIONIZ, drugo mjesto je osvojila ekipa CB PLAC-a, dok su treće i četvrto mjesto osvojili PODROOM BAR i CB FARAON. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mihael Mačković, za najboljeg strijelaca Marko Kalač, a za najboljeg golmana: Matija Antolković. U gotovo cjelodnevnoj malo nogometnoj reviji pred rekordno velikim brojem navijača, njih 400, zaigrali su i oni najmlađi iz:

ŠŠD MLADOST (djevojčice)

NK ZELINA

NK CROATIA HRASTJE 

NK ZELINA (Tintilinići).

Prikupljena sredstva uručili su Tomislavu Nedeliću članu udruge Srce Ivona Bajić ispred organizatora i Marko Pajač, a pehare pobjednicima i nagrade najboljim igračima Ivona Bajić. (RB. Foto RB i IB)

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori