{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
18. Veljača 2020. 10:08

Svečani doček za hokejaše!

Stotinjak razdraganih navijača i članova HK Zelina dočekalo je pred sportskom dvoranom povratak seniorske ekipe Hokej kluba Zelina iz Turske, koja je u Europskom  kupu  prvaka skupine B  osvajanjem drugog mjesta izborila ulazak u najjaču jakosnu skupinu A. Na taj su se način plasirali među top 8 ekipa Europe u dvoranskom hokeju i time ostvarili povijesni uspjeh kluba i hrvatskog hokeja, a i proslavili Sveti Ivan Zelinu. Dvanaest zelinskih junaka pozdravili su predsjednik kluba Damir Hrupec i gradonačelnik Hrvoje Košćec, a klubu gradu i navijačima na dočeku koji je bio iznenađenje za igrače, zahvalili su trener Neven Polak i kapetan Gregor Fujs koji je i predstavio svih dvanaest igrača. Nakon čestitki govora i zdravica ispred dvorane, okupljeni su se uputili u dvoranu na zajedničko fotografiranje i druženje. (RB foto RB)  

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori