{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
03. Rujan 2020. 10:42

Bregdown flowday 2020

Zelinski brdski biciklisti okupljeni u biciklističkom klubu Bregdown u nedjelju 13. rujna organiziraju pravi adrenalinski doživljaj pod nazivom „Bregdown flowday 2020“. Na istoimenoj stazi na Zelinskoj gori ljubitelji ovog sporta mogu uz prihvatljivu kotizaciju i dobar provod okušati svoje sposobnosti vozeći  vrhunsko pripremljenom enduro/trail stazi stazom, koja iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja. Od organizatora saznajemo da je za ovogodišnje izdanje već potvrđeno dvjestotinjak dolazaka, a više od 300 ih je zainteresiranih.

Sama staza duga je četiri i pol kilometara, s oko 290 metara visinske razlike. Vrh staze nalazi se na 472, a cilj na 181 metara nadmorske visine. Biciklisti će i ove godine uživati na pažljivo pripremljenoj stazi, rampi, bentovima, skokovima, mostiću… Podloga je utabani i za spust dobro pripremljeni zemljani šumski put koji je na momente prošaran korijenjem i kamenjem, ali ako ste iskusan vozač i imate kvalitetan bicikl to za vas neće predstavljati nikakav problem. Ova nedjelja je prilika i za početnike da se ohrabre i od kolega čuju koji savjet za spust, bicikle, opremu i slično. Ako vas pak sve to umori, kao i prethodnih godina bit će na raspolaganju kombi prijevoz koji će natjecatelje cijelog dana voziti od mjesta okupljanja do početka staze na Kladeščici.

Sveti Ivan Zelina na ovaj način dodatno potvrđuje kako je grad prilagođen vrhunskoj biciklističkoj ponudi. Cijeli kraj je odlična lokacija za cestovni biciklizam, kroz Zelinu već nekoliko godina zaredom prolazi međunarodna utrka CRO Race, biciklisti se redovito okupljaju na biciklijadama i sličnim događanjima, a Bregdown i Kladeščica nude gotovo savršeno MTB iskustvo.

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori