{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
14. Veljača 2019. 14:22

Osnovna škola Dragutina Domjanića u Zelini pridružila se nacionalnom projektu poticanja čitanja u osnovnim školama

Već drugu godinu zaredom treći razredi Osnovne škole Dragutina Domjanića uključili su se u nacionalni projekt „Čitamo mi, u obitelji svi.“ Ključni cilj projekta je poticanje čitanja u osnovnim školama kako bi se povećala svijest unutar obitelji za čitanjem. U petak su prvi učenici trećih razreda odnjeli čak sedam knjiga kući i tako zajedno sa svojim obiteljima započeli zanimljivu avanturu zvanu obiteljsko čitanje.

 Osnovna škola Dragutina Domjanića jedna je od 115 škola diljem Lijepe naše koja promovira dobrobiti koje donosi čitanje knjiga za dijete, ali i cjeloukupnu obitelj.  Brojka od 3.647 učenika, među kojima su i učenici ove škole, impresivna je. Razvijanje pozitivnog stava prema čitanju i knjigama općenito najbolje će razviti sami roditelji čitanjem knjiga te što više biti primjer svojoj svojoj djeci.

Osnovna škola Dragutina Domjanića kupnjom knjiga za projekt iz vlastitih sredstava, pokazala je koliko prepoznajte, potiče i promovira čitanje knjiga u obitelji.

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori